Čiščenje zob s fiksnim ortodontskim aparatom

Otrok s fiksnim ortodontskim aparatom Natančna in temeljita ustna higiena je za naše ustno in splošno zdravje zelo pomembna. Kadar imamo v ustih poleg svojih zob tudi protetične nadomestke (mostički, krone, prevleke, zobni vsadki …) ali fiksni ortodontski aparat, pa postane ustna higiena še zahtevnejša. Vsi dodatki v ustih namreč ustvarijo dodatna mesta in kotičke, ki so zobni ščetki težje dostopni in zato idealni za kopičenje zobnih oblog.

what are binary options uk

binäre optionen seminar Uporaba odebeljene nitke s čistilno gobicoPoleg zobne in medzobne ščetke ustno higieno pri fiksnem ortodontskem aparatu dopolnimo še s čopasto ščetko, odebeljeno nitko s čistilno gobico in z medzobnimi ščetkami večjih dimenzij. Izbira dodatnega pripomočka je odvisna od mest, ki jih je treba očistiti, in spretnosti uporabnika. Lahko uporabimo enega ali več od naštetih dodatnih pripomočkov.

military short term loan  

poor loans Ohranjanje dobrega ustnega zdravja je po potrebi priporočljivo podpreti še z ustno vodo, ki zavira nastanek in razmnoževanje bakterij. Pri ustnih vodah, ki jih vsakodnevno uporabljamo, je pomembno, da ne vsebujejo alkohola, saj ta izsušuje ustno sluznico. Če je uporabnik otrok ali mladostnik, moramo biti na to še posebej pozorni. Ustna voda Curasept ADS 205 je za podporo temeljite ustne higiene pri fiksnih ortodontskih aparatih zelo primerna. Narejena je za dolgoročno vsakodnevno uporabo, saj vsebuje 0,05 % klorheksidinijevega diglukonata in 0,05 % natrijevega fluorida, ne vsebuje pa alkohola.

strategie in opzioni binarie  

opzioni binarie autorizzate da consob

opzioni binarie 60 secondi trucchi  


opzioni binarie verità Nataša Sinovec