Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare PLATINUM

 Električna zobna ščetka Sonicare Platinum

opzioni conto eurobet http://247loan.ca/emergency-loans-in-canada emergency loans in canada NOVO! Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare PLATINUM
Najnovejši model iz družine Sonicare! Deluje s pomočjo patentirane sonične tehnologije, ki je osnova temeljitega čiščenja. Čistilno moč ustvari kombinacija visokoamplitudnega in visokofrekvenčnega gibanja ščetin - 31,000 gibov v minuti. Rezultat tega gibanja je dinamično čistilno delovanje, ki spremeni mešanico zobne paste in sline v bogato peno ter jo potisne med zobe, za zobe in rob dlesni, kjer je največ bakterij.

binäre optionen how to Nakup

Sonicare HealthyWhite z dodatnim držalom

binäre optionen indikatoren mt4 simulatore trading opzioni binarie Akcijsko pakiranje: Sonicare HealthyWhite z dodatnim držalom
Odstrani bakterije plaka med zobmi in z ostalih težje dostopnih mest. S kliničnimi raziskavami je dokazano, da zmanjšuje krvavenje dlesni in odstrani 80% zabarvanosti, ki jo povzročajo tobak, kava in pravi čaj ter hkrati preprečuje bolezni dlesni.

demokonto handeln binäre optionen ohne anmeldung Več informacij Nakup

Nastavek za el. ščetko Sonicare DiamondClean (mini)

 

trading opzioni binarie guida Nastavek DiamondClean (mini) je najodličnejši nastavek iz družine Sonicare. V sredini glave ima v obliki diamanta postavljene čvrste ščetine s katerimi učinkovito, a nežno odstranjuje zobne obloge.

paying taxes on binary options uk Primeren za modele ščetk: Sonicare DiamondClean, FlexCare+,
FlexCare in HealthyWhite.

cash advance ontario Več informacij  Nakup

Otroška električna zobna ščetka Sonicare For Kids

 Otroška električna zobna ščetka Sonicare For Kids

Zobna ščetka, s pomočjo katere otroci usvojijo boljše navade ščetkanja za vse življenje!
Zobna ščetka Sonicare For Kids je električna zobna ščetka oblikovana za otroke v starostni skupini od 4 do 10 let. Otrokom prijazen dizajn in različne funkcije pomagajo lažje usvajanje dobrih navad ščetkanja.

Več informacij  Nakup

 

UV- čistilec Sonicare

 UV- čistilec Sonicare

Uv čistilec je namenjen čiščenju nastavkov po uporabi. Uporablja UV-tehnologijo, ki pomaga odstraniti bakterije na nastavkih. Reflektor optimalno razprši UV- svetlobo po celotni površini nastavka. Z enim samim pritiskom na gumb se količina bakterij zmanjša. Po 10-minutnem ciklusu čiščenja se UV- čistilec samodejno izklopi.

→ Več informacij o tem izdelku → NAKUP