Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare PLATINUM

 Električna zobna ščetka Sonicare Platinum

binäre optionen funktionsweise gft uk binary options NOVO! Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare PLATINUM
Najnovejši model iz družine Sonicare! Deluje s pomočjo patentirane sonične tehnologije, ki je osnova temeljitega čiščenja. Čistilno moč ustvari kombinacija visokoamplitudnega in visokofrekvenčnega gibanja ščetin - 31,000 gibov v minuti. Rezultat tega gibanja je dinamično čistilno delovanje, ki spremeni mešanico zobne paste in sline v bogato peno ter jo potisne med zobe, za zobe in rob dlesni, kjer je največ bakterij.

noteletrackloans Nakup

Električna zobna prha Sonicare AirFloss

wo kann ich binäre optionen handeln 30 day loans bad credit Zobna prha Sonicare AirFloss - najnovejša inovacija za ustno nego
Ščetkanje zob in čiščenje medzobnih prostorov pomaga ohranjati zobe in dlesni zdrave. Potrebno je oboje - eno brez drugega ne zagotavlja učinkovite in temeljite ustne higiene.
Če ščetkate svoje zobe, a ne očistite medzobnih prostorov, očistite samo vidne ploskve zob. Kar 40 % ploskev zob pa je očem skritih, saj tvorijo medzobne prostore.

quick and loan Več informacij Video Nakup

Otroška električna zobna ščetka Sonicare For Kids

 Otroška električna zobna ščetka Sonicare For Kids

Zobna ščetka, s pomočjo katere otroci usvojijo boljše navade ščetkanja za vse življenje!
Zobna ščetka Sonicare For Kids je električna zobna ščetka oblikovana za otroke v starostni skupini od 4 do 10 let. Otrokom prijazen dizajn in različne funkcije pomagajo lažje usvajanje dobrih navad ščetkanja.

Več informacij  Nakup