Čiščenje zob s fiksnim ortodontskim aparatom

Otrok s fiksnim ortodontskim aparatom Natančna in temeljita ustna higiena je za naše ustno in splošno zdravje zelo pomembna. Kadar imamo v ustih poleg svojih zob tudi protetične nadomestke (mostički, krone, prevleke, zobni vsadki …) ali fiksni ortodontski aparat, pa postane ustna higiena še zahtevnejša. Vsi dodatki v ustih namreč ustvarijo dodatna mesta in kotičke, ki so zobni ščetki težje dostopni in zato idealni za kopičenje zobnih oblog.

segnali opzioni binarie sito web Preberi več

Krvaveče dlesni – znak za alarm

Krvaveče dlesni Poznete pregovor »Tiha voda bregove dere«? Nanj se spomnite, ko boste naslednjič pri ščetkanju ali ugrizu v tršo hrano opazili kri. Krvaveče dlesni so zagotov znak, da so dlesni vnete. Dobra novica je, da z izboljšano ustno higieno vnetje lahko odpravimo, naše dlesni pa postanejo spet zdrave. Povzročiteljice vnetja so namreč bakterije v zobnih oblogah. Slaba novica pa je, da vnetje dlesni lahko napreduje v globlja obzobna tkiva, če ga ne odpravimo.

http://billbrickey.com/bq/78/1362.html opzioni binarie nessun strumento di analisi Preberi več

Ustni zadah

 

opzioni binarie se non varia Ustni zadah je lahko zelo velik problem za posameznika. Strokovni naziv za ta problem je halitoza ali foetor ex ore. Izvor zadaha je lahko iz samih ust ali kot posledica bolezni oz. motenj v dihalnih in prebavnih organih. Obstajajo tudi sistemske bolezni, pri katerih je ena od posledic zadah iz ust.

migliori siti per fare trading opzioni binarie yahoo Preberi več

Ustni higienik nam lahko pomaga privarčevati

 

http://www.funatics.de/oa/109/1874.html vergleich broker binäre optionen Dobra ustna higiena je temelj ustnega zdravja. Veliko ljudi je prepričanih, da za svojo ustno higieno skrbijo naravnost odlično. Ko pa obiščejo ustnega higienika, ugotovijo, da živijo v zmoti. Res je, da obisk pri ustnem higieniku ni brezplačen, vendar se naložba izplača. Ne samo storitev tega strokovnjaka za ustno higieno, ampak tudi nove informacije in veščine, ki jih tam pridobimo, so pomembne pri ohranjanju zdravja naših zob in dlesni.

opzioni binarie e fiscalità Preberi več