second payday loan      

Zobna gniloba najbolj ogroža do 30. leta

Ščetkanje z zobno ščetko CuraKid Čeprav so zobne obloge oziroma bakterije v njih vzrok tako za zobno gnilobo (karies) kot za vnetje dlesni (gingivitis), je zanimivo vedeti, da teh stanj ne povzročajo iste bakterije. V naših ustih je več kot 700 vrst mikroorganizmov. Niso vsi škodljivi za naše zdravje, pa še tisti, ki nam lahko povzročijo težave, nam jo zagodejo takrat, ko se preveč razmnožijo.

is trading binary options legal in uk Preberi več

Zobna gniloba? Od kod?

 

binary options legal in uk Sklenina je najtrdnejša snov v našem telesu. Kljub temu jo s pravim pristopom lahko poškodujemo in uničimo. Vzrok za nastanek zobne gnilobe so bakterije v zobnih oblogah. Ob presnavljanju sladkorjev tvorijo kisline, ki sčasoma raztopijo sklenino. Čisto enostavno ne gre, saj ima naša slina zaradi vsebnosti mineralov moč, da mikropoškodbe sklenine sproti popravi.

loans and home equity Preberi več

Medene skrivnosti

 
Med

binäre optionen deutscher broker Morda se nam zdi, da o skrivnostih zdravilnih učinkov medu vemo že skoraj vse. Vsak otrok ve, da je med zdrav. V članku Zakaj se med ne pokvari (7 dni, 29. 1. 2014) avtorica Glorija Lorenci pripoveduje o tem, da se med že tisočletja uporablja za zdravilo.

dental practice financing Preberi več