Zobna gniloba najbolj ogroža do 30. leta

Ščetkanje z zobno ščetko CuraKid Čeprav so zobne obloge oziroma bakterije v njih vzrok tako za zobno gnilobo (karies) kot za vnetje dlesni (gingivitis), je zanimivo vedeti, da teh stanj ne povzročajo iste bakterije. V naših ustih je več kot 700 vrst mikroorganizmov. Niso vsi škodljivi za naše zdravje, pa še tisti, ki nam lahko povzročijo težave, nam jo zagodejo takrat, ko se preveč razmnožijo.

köpa viagra på nätet lagligt Preberi več

Zobna gniloba? Od kod?

 

binär optionen wikipedia Sklenina je najtrdnejša snov v našem telesu. Kljub temu jo s pravim pristopom lahko poškodujemo in uničimo. Vzrok za nastanek zobne gnilobe so bakterije v zobnih oblogah. Ob presnavljanju sladkorjev tvorijo kisline, ki sčasoma raztopijo sklenino. Čisto enostavno ne gre, saj ima naša slina zaradi vsebnosti mineralov moč, da mikropoškodbe sklenine sproti popravi.

http://markmymusic.com/?u=%D9%85%D8%A7-%D9%87%D9%88-%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%A7%D9%84%D9%81%D9%88%D8%B1%D9%83%D8%B3&5da=38 ما هو تداول الفوركس Preberi več

Medene skrivnosti

 
Med

hyip forum opcje binarne Morda se nam zdi, da o skrivnostih zdravilnih učinkov medu vemo že skoraj vse. Vsak otrok ve, da je med zdrav. V članku Zakaj se med ne pokvari (7 dni, 29. 1. 2014) avtorica Glorija Lorenci pripoveduje o tem, da se med že tisočletja uporablja za zdravilo.

option binary demo app Preberi več