Zobna ščetka Curaprox CS 5460 “ultra soft”

 zobna ščetka curaprox cs 5460 ultra soft

iq option postepay Inovacija med zobnimi ščetkami za občutljive dlesni in zobe. Ultra mehka, vendar še vedno trpežna ščetka, ki zobe čisti zelo učinkovito. Ščetka vsebuje 5460 ščetin, ki so narejene iz posebnih vlaken Curen. Zaradi velikega števila ščetin so le-te tanke in posledično zelo mehke.

elenco strategie opzioni binarie Več informacij  Video Nakup

Otroška zobna ščetka Curaprox CURAKid 4260

 Curaprox CURAKid 4260

binäre optionen verbot deutschland Majhni otroci imajo posebej nežne dlesni in tanko ustno sluznico in zato ob uporabi običajnih otroških zobnih ščetk z najlonskimi ščetinami občutijo bolečino. Več kot 3000 zelo tankih poliesternih ščetin na majhni glavi ščetke CURAkid CK 4260 omogoča nežno a vendar temeljito odstranjevanje zobnega plaka. Tako so zobje čisti, dlesni pa ostanejo zdrave. S to ščetko se otrok že zelo zgodaj navadi na mehke ščetine in je verjetnost, da bo kasneje posegal po trdih zobnih ščetkah zelo majhna - enkrat "SOFT", vedno "SOFT".

http://247loan.ca/cash-advances-ontario cash advances ontario Več informacij Video Nakup

Zobna ščetka Curaprox CS 5460 “ultra soft” – 3 PAK

 Zobna ščetka Curaprox CS 5460 "ultra soft" - 3 PAK

best annuities rates Inovacija med zobnimi ščetkami za občutljive dlesni in zobe. Ultra mehka, vendar še vedno trpežna ščetka, ki zobe čisti zelo učinkovito.
Ščetka vsebuje 5460 ščetin, ki so narejene iz posebnih vlaken Curen. Zaradi velikega števila ščetin so le-te tanke in posledično zelo mehke.

opzioni binarie 60 secondi strategie vincenti Več informacij  Nakup

Zobna ščetka Step by Step 1 (0 – 2 leti)

 Zobna ščetka Step by Step 1 (0 - 2 leti)

Zobna ščetka zagotavlja odlično zobno higieno že ob pojavu prvega mlečnega zobka. To je čas, ko se mora otrok začeti navajati na redno zobno nego. Ščetka ima ergonomsko oblikovano držalo, ki otroku in staršem omogoča dober oprijem, hkrati pa je držalo tudi obroček za grizenje. Njegova površina je posuta z drobnimi vozlički, ki masirajo dlesni in zmanjšujejo pojav srbenja v obdobju rasti prvih zobkov.

→ Več informacij o tem izdelku → NAKUP

Zobna ščetka Jordan Clean Between

 Jordan Clean Between

Zobna ščetka Jordan Clean Between ima posebno obliko za doseg in čiščenje medzobnih prostorov in pod robom dlesni. Vsaka ščetina, na koncu katere so tanki vršički, sega globoko med zobe in pod rob dlesni ter daje edinstveno in osvežilno izkušnjo čiščenja zob. Izredna moč čiščenja in nežno delovanje ščetin pustita v vaših ustih neverjetno čistočo in gladkost zob.

→ Več informacij o tem izdelku → NAKUP