Ortodontski aparat

fare soldi affilizaioni broker opzioni binarie Ortodontske aparate v grobem delimo na snemne in nesnemne (fiksne). Že ime samo pove, da snemni ortodontski aparat lahko vzamemo iz ust, fiksnega pa ne. Snemni aparat moramo dobro očistiti vedno, ko ga vzamemo iz ust oziroma, preden ga odložimo v škatlico za shranjevanje. Tako bo čist počakal na trenutek, ko ga bomo zopet vstavili v svoja usta. Očistimo ga z mehko zobno ščetko (npr. Curaprox CS 5460) in nežno milnico. Ne uporabljamo zobnih past, saj imajo večinoma pregrobe delce in bi lahko poškodovale akrilatni material iz katerega je aparat narejen. Tako kot snemni aparat moramo temeljito očistiti tudi zobe. Čist aparat v čista usta!

http://www.funatics.de/oa/4/82.html binäre optionen.de Nesnemni ali fiksni ortodontski aparat je s posebnim lepilom prilepljen na zobe, zato ga lahko odstrani samo ortodont. Za uspešen potek ortodontskega zdravljenja mora biti ustna higiena na najvišji ravni. Odličen pripomoček je eletrična zobna ščetka Sonicare. Glede na individualne potrebe za vzdrževanje dobre ustne higiene potrebujemo še medzobne ščetke, čopasto ščetko in/ali supernitke. Če se ne odločimo za ščetko Sonicare, uporabimo za čiščenje zob mehko zobno ščetko (Curaprox CS 5460). Po potrebi uporabimo zobno pasto in/ali ustno vodo Curasept ADS 205. Z nizko koncentracijo klorheksidina bo preprečevala nastajanje zobnih oblog, z dodanimi fluoridi pa poskrbela za krepitev sklenine.


čiščenje zob in nosilcev aparata  čiščenje medzobnih prostorov  čiščenje s čopasto ščetko  uporaba medzobne ščetke cps 18
Z zobno ščetko očistimo zobe in nosilce ortodontskega aparata Z medzobnimi ščetkami očistimo medzobne prostore. Pri tem bodite pozorni na izbiro optimalne velikosti. S čopasto ščetko očistimo predele okrog nosilcev, oziroma področja, kjer obstaja velika verjetnost, da se zaradi netemeljitega čiščenja pojavi zobna gniloba. Pod žičkami, kjer je dostopnost najtežja, uporabimo medzobne ščetke Curaprox CPS 18 in/ali CPS 14.

http://diradelarosa.com/bk/16/ opzioni binarie come vincere sempre

trading opzioni binarie borsa virtuale Za čiščenje okrog zvezdic in pod žičkami lahko uporabimo super nitke Thornton z odebeljeno čistilno gobico, ki temeljito odstrani zobne obloge na kritičnih mestih. Čistilna gobica je narejena iz mnogih tankih prepredenih niti in deluje kot mehka krpica za “poliranje” kritičnih predelov.

 uporaba raztopine

ez opzioni binarie youtube  

http://fritsch-store.de/content/117/1961.html binäre optionen optionfair 2 do 3-krat mesečno temeljitost svojega čiščenja preverimo z raztopino za dvobarvno razkrivanje zobnih oblog Plaqsearch.