Uporaba medzobne ščetke

bande di bollinger e rsi opzioni binarie V primerjavi z zobno nitko in zobotrebcem, ima medzobna ščetka najboljši dostop do  vseh težje dostopnih mest - predvsem pri kočnikih, kjer je prerez stičnih ploskev med sosednjima zoboma oblikovan konkavno.

binary options ireland Iz medzobnih prostorov, še posebej kjer so konkavnega prereza, lahko plak temeljito očistimo le z medzobnimi ščetkami. Te so zelo uporabne tudi pri čiščenju okrog mostičkov, implantatov, fiksnega ortodontskega aparata in po operacijah dlesni.

opzioni binarie strategia raddoppio  

   

opzioni binarie leva finanziaria Ščetine naj bodo čim tanjše, da dosežejo
vsa težje dostopna mesta ob zobeh.

goede binaire opties Žica na sredini ščetke naj ne bo predebela,
da lahko brez težav preide v medzobni prostor in ob tem ne povzroči poškodb.

 

binary options jobs uk des plaines debt collection agencies Izbira primerne velikosti medzobnih ščetk

kenwood loans Zelo pomembno je, da uporabljamo medzobno ščetko pravilne velikosti, saj premajhna ne očisti dovolj temeljito, prevelika pa lahko poškoduje dlesen. Pravilno velikost medzobne ščetke nam lahko določi zobozdravnik ali ustni higienik z uporabo IAP barvne sonde. V kolikor ta možnost ni na voljo, določimo ustrezno velikost tako, da poskušamo z večimi različno velikimi medzobnimi ščetkami po vrsti od največje k manjšim.

binary options signals uk uporaba medzobne ščetke

cash america intranet  

V primeru, da medzobnih prostorov do zdaj niste čistili, obstaja velika možnost, da je dlesen v medzobnih prostorih rahlo vneta in bo ob prvem čiščenju z medzobno ščetko zakrvavela.

 Ta krvavitev bo po nekajkratnem čiščenju prenehala, dlesen bo rahlo uplahnila in medzobni prostor se bo morda malo povečal, zato je treba ponovno preveriti ustreznost izbire velikosti medzobnih ščetk za posamezne medzobne prostore.