Zakaj nitkati zobe

http://cbsteel.net/bo/67/maxx-mereghetti-opzioni-binarie.html maxx mereghetti opzioni binarie Z rednim čiščenjem medzobnih prostorov v veliki meri zmanjšamo možnost za nastanek kariesa, parodontalne bolezni in slabega zadaha. V ta namen lahko uporabimo zobno nitko (v zelo ozkih medzobnih prostorih) ali medzobno ščetko (v vseh medzobnih prostorih, kjer je to možno).

http://www.yusco.rs/pk/69/miglior-broker-opzioni-binarie-italia-prelievo-libero.html miglior broker opzioni binarie italia prelievo libero Uporaba nitke je priporočljiva za čiščenje medzobnih prostorov med zobmi v sprednjem delu čeljusti (sekalci in podočniki) in povsod tam, kjer ne moremo uporabiti medzobne ščetke. Pri kočnikih je učinkovitost zobne nitke minimalna, saj zaradi konkavne oblike prereza medzobnega prostora ne doseže vseh mest, ki jih je potrebno očistiti.

binäre optionen testbericht Pri uporabi zobne nitke je zelo pomembno, da jo uporabljamo pravilno, torej na način, ki ne predstavlja tveganja za poškodbo dlesni. Ob premočnem pritisku lahko namreč nitka s preveliko silo zdrsne skozi stično točko med sosednjima zoboma in ko zadane ob dlesen, jo lahko poškoduje.