Zobni plak (biofilm)

http://www.parsytec.de/of/59/binre-optionen-profit.html binäre optionen profit zobni plakMehke zobne obloge (ali zobni plak ali biofilm) se v ustih tvorijo neprestano. Če jih ne odstranimo, se v plasteh kopičijo in tako postanejo nevarne zobem in dlesnim. Sčasoma se iz teh mehkih zobnih oblog razvije zobni kamen, ki obdaja zobe in medzobne prostore. Zobni kamen lahko odstrani samo strokovnjak (zobozdravnik ali ustni higienik).

opzioni binarie truffa o realtà Zaradi prisotnosti zobnih oblog imamo v ustih nenehno občutek nečistoče in posledično nas spremlja tudi slab zadah.

http://www.st-antonius-kirche-neukirchen.de/ol/128/binre-optionen-handeln-ohne-mindesteinzahlung.html binäre optionen handeln ohne mindesteinzahlung Določena količina mikroorganizmov v ustih je povsem običajna in nujno potrebna za obstoj ustreznega ravnovesja v ustni votlini ter za ohranitev dobrega imunskega sistema. Težave nastopijo, ko se ti mikroorganizmi v toplih in vlažnih pogojih pospešeno razmnožujejo ter ob tem proizvajajo kisline, ki lahko poškodujejo sklenino. Sčasoma se lahko zaradi oblog na težje dostopnih mestih razvije zobna gniloba (karies).