Preprečimo krive zobe

Preprečimo krive zobe V svoji tridesetletni praksi je dr. Herbert Pick kot ortodont pozorno opazoval dinamiko rasti zob v otroških ustih. Svoj čas je posvečal tudi raziskavam in razvil ortopedsko dudo, ki s svojo posebno obliko preprečuje ortodontske nepravilnosti, kakršne so lahko posledica sesanja prsta ali običajne dude.

perkins loan application online

opzioni binarie broker migliori Standardna duda v ustni votlini
Standardna duda v ustni votlini

bad credit quick loans  

no credit check installment loans lenders Ortopedsko optimizirana medicinska duda Curaprox, ki jo je zasnoval dr. Pick, zaradi svoje posebne oblike preprečuje pritisk na nebo. Pritisk je med sesanjem usmerjen na stranske robove, kar preprečuje oženje zgornje čeljusti. Ozka čeljust je vzrok za krive in nagnetene zobe, saj imajo premalo prostora, da bi se lepo razporedili. Sesanje palca in običajne dude povzroča pritisk na nebo in vakuum ob straneh dude. To so sile, ki so med rastjo in razvojem čeljusti stalno prisotne in ogrožajo pravilen razvoj zgornje čeljusti pri skoraj 70 odstotkih otrok.

binäre optionen trading signale  

succes met binaire opties Medicinska duda CURAPROX zelo zmanjšuje nevarnost poškodb.
Duda Curaprox zmanjsuje nevarnost poskodb

broker opzioni binarie italia  

best payday loans california  

student loans for people with bad credit in canada  

Tako kot je od prvih dni življenja pomembna higiena dojenčkovih ust, je pomembno tudi, da otroku omogočimo pravilen razvoj čeljusti in s tem preprečimo ortodontske nepravilnosti v poznejši dobi.

Ne samo, da bomo otroku prihranili dolgotrajno ortodontsko zdravljenje, tudi ustna higiena in vzdrževanje ustnega zdravja poravnanih sta lažja in enostavnejša kot pri krivih in nagnetenih zobeh, kjer kar mrgoli skritih kotičkov – idealnih mest za kopičenje in škodljivo delovanje bakterij v zobnih oblogah.

 

 


Nataša Sinovec